Пасажири, що перебувають на території Донецького вокзалу, частково евакуйовані з адміністративної будівлі та будівлі вокзалу з боку вул. Артемівської в зв'язку з обстрілом групою невідомих осіб.

«Проведено евакуацію з адмінбудівлі, вокзалу далекого та приміського сполучення», - повідомляє «Інтерфакс-Україна» з посиланням на прес-службу Донецької залізниці.

Зазначається, що з боку вул. Артема пасажири можуть проходити в будівлю вокзалів далекого та приміського сполучення.

У прес-службі магістралі також повідомили, що відправлення і прибуття потягів здійснюється згідно із графіком.

Нагадаємо, в рамках антитерористичної операції українська сторона застосувала силовий варіант щодо бойовиків, які перебувають на території аеропорту в Донецьку, після того як останні відмовилися скласти зброю і здатися.

«О 13.00 терористам, які незаконно потрапили на територію аеропорту в місті Донецьку, висунули ультиматум скласти зброю і здатися силам АТО. Повідомлялося, що в разі невиконання вимог українські силовики застосують силовий варіант звільнення аеропорту», - заявив керівник групи інформування про антитерористичну операцію (АТО) Владислав Селезньов.

За його інформацією, бойовики не виконали ці вимоги, «по позиціях терористів було завдано авіаційного удару».

Пізніше він повідомив, що за допомогою вертольота вогневої підтримки знищено зенітну установку, яка «працювала» в аеропорту проти сил АТО.

При цьому Селезньов спростував інформацію про нібито збитий український вертоліт.
Вранці Донецький аеропорт імені Прокоф'єва тимчасово призупинив виконання рейсів.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

825