Заяву Петра Порошенка про перевибори парламенту було зроблено для збільшення його шансів на перемогу в президентських перегонах. Про це в коментарі Forum'у сказав директор Української філії Інституту країн СНД Денис Денисов.

«Ініціативи, про які йшлося вчора, були спрямовані на те, щоб виграти президентські вибори. Більшість кандидатів не говорили про те, що реально збираються зробити, а про те, що підніме їхній рейтинг серед виборців. Це ж стосується заяви Порошенка про перевибори парламенту», - сказав Денисов.

За його словами, передвиборча кампанія Порошенка відрізнялася популізмом. «Упродовж всієї кампанії його промови відзначалися популізмом. З ним працювали грамотні піарники, які сформували образ людини, що зможе навести лад у країні. Але його минуле сідчить, що образ цей далекий від того, ким він насправді є. Сподіватися, що він швидко вмілою рукою налагодить ситуацію в економіці, не варто. Є чинники, які свідчать про зворотне. Потрібно реально дивитися на ситуацію», - вважає політолог.

Тетяна Григор'єва,

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

178