На підставі інформації, що надходить з усіх областей, міст, сіл та селищ нашої країни, можна впевнено констатувати, що президентські вибори відбулися у всіх регіонах України. Про це заявив в.о. Президента України, голова Верховної Ради Олександр Турчинов, повідомили Forum'у в прес-службі ВР.

«Вибори пройшли відкрито і прозоро, голосування відбувалося вільно, без штучних обмежень та адміністративного тиску», - зазначив він, висловивши сподівання, що Центральна виборча комісія «оперативно й об'єктивно забезпечить підрахунок голосів».

«Хочу подякувати всім громадянам України за усвідомлення важливості народного волевиявлення», - сказав він, додавши, що надзвичайна активність виборців спостерігалася «фактично на всій території України».

«Особлива подяка членам окружних і дільничних комісій Донецької та Луганської областей, які гідно виконали свій громадянський обов'язок. Виборами, які, я сподіваюся, визнають усі цивілізовані країни світу, ми зруйнували плани наших ворогів. Це наша спільна перемога», - підсумував він.

Нагадаємо, сьогодні, 25 травня, в Україні відбулися дострокові президентські вибори.

За даними екзит-полів, у першому турі перемагає Петро Порошенко, на другому місці - Юлія Тимошенко.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

184