Прем'єр-міністр Росії Дмитро Медведєв прибув з дводенною робочою поїздкою в Крим.

У неділю глава уряду відвідає в Севастополі управління Федеральної міграційної служби, де обладнаний центр з виготовлення паспортів громадян РФ. Потім Медведєв як лідер «Єдиної Росії» проведе прийом громадян у громадській приймальні місцевого відділення партії. Запланована також бесіда прем'єра з виконувачем обов'язків губернатора Севастополя Сергієм Меняйлом.

У понеділок, 26 травня, глава кабміну РФ відвідає міжнародний дитячий центр «Артек», проведе нараду щодо організації дитячого відпочинку, традиційну нараду з віце-прем'єрами, а також відвідає Олімпійський навчально-спортивний центр «Спартак» і зустрінеться з т.в.о. глави республіки Крим Аксьоновим, повідомляє «ИТАР-ТАСС».

Це вже друга поїздка Медведєва в Крим: 31 березня він провів у Сімферополі виїзне засідання уряду.

Під час нинішнього відрядження главу кабінету супроводжують перший заступник голови уряду Ігор Шувалов, віце-прем'єри Дмитро Козак, Аркадій Дворкович, Ольга Голодець, Дмитро Рогозін, Сергій Приходько, Юрій Трутнєв і Олександр Хлопонін, а також міністри Дмитро Ліванов, Володимир Пучков, Вероніка Скворцова, Максим Топілін, Олег Савельєв, повпред президента РФ у Кримському окрузі Олег Белавенцев і тимчасовий виконувач обов'язків глави Криму Сергій Аксьонов.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

246