Рейтинг кандидата у президенти України Валерія Коновалюка різко злетів угору і перевищив показник лідера передвиборних перегонів, після того як на сторінці Коновалюка у Facebook з'явився заклик про відтворення СРСР.

За даними соціологічного опитування, проведеного компанією Research & Branding, якби сьогодні відбулися референдуми про збереження СРСР і про підтримку Акту проголошення незалежності України, то за збереження СРСР проголосувало б 47 % українців.

Між тим, Коновалюк на своєму офіційному сайті уже виступив із спростуванням: за його словами, його сторінка у Фейсбуці зазанала хакерської атаки.

«Зловмисники розмістили від мого імені повідомлення про заклик до створення СВСР. Його відразу ж підхопили багато інтернет-видань. Усі, хто стежить за моїми висловлюваннями і знає мою позицію, напевно, помітили, що поширена інформація йде врозріз із тим, що я говорив раніше. Я як і раніше виступаю за незалежність України та її територіальну цілісність, із сильною економікою, щасливими пенсіонерами, розумними та здоровими дітьми», - йдеться на сайті політика.

Тим часом, сьогоднішні теледебати, в яких візьме участь і Коновалюк, обіцяють стати цікавою і показовою подією, оскільки за їхніми результатами можна буде судити, хто із кандидатів має шанс пройти у другий тур всенародного голосування.

Нагадаємо, що вчора в особистих облікових записів Коновалюка з'явився заклик шляхом референдуму «створити Союз Вільних Суверенних Республік» України, Росії та Білорусі.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

31