Народний депутат від Партії регіонів Борис Колесніков заявив, що донецький бізнес не дозволить самозванцям-сепаратистам перетворити Донбас на Сомалі. Про це він заявив в ефірі телеканалу «Україна».

«Розстріл мирного фермера, який возив продукти для армії, - це щастя для Донбасу? Захоплення заручників, убивство мирних людей, тортури - це щастя для Донбасу? Захоплення автобуса з дітьми-футболістами «Шахтаря» - це щастя для Донбасу? Це вже навіть не Північна Корея, це Сомалі. Донбас хочуть перетворити на Сомалі. Такого точно не буде», - сказав він.

Він розповів, що зараз великий бізнес регіону разом із представниками середнього та малого бізнесу розробляє систему колективної безпеки для регіону. «Бізнес Донбасу - від великого до малого - можуть побудувати за допомогою правоохоронних органів систему колективної безпеки для жителів нашого регіону», - сказав Колесніков, повідомляє «Lb.ua».

Нардеп упевнений, що Донбас може домогтися успіху лише в складі єдиної України.

«20 років пішло на відновлення економіки Донбасу, заради того, щоб сьогодні самозванці, колишні Діди Морози, співробітники МММ, які грабували мільйони українців і росіян, чи звільнені політтехнологи, які спилися, - вони будували щастя Донбасу? Ми можемо домогтися успіху тільки в складі єдиної країни», - сказав Колесніков.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

19