Сьогодні на відстані 48 км від Донецька в бою загинуло 13 військовослужбовців. Про це в.о. Президента України, голова Верховної Ради Олександр Турчинов повідомив під час зустрічі з членами Всеукраїнської ради церков та релігійних організацій.

Він зазначив, що військовослужбовці все більше звужують кільце навколо тих місць, де перебувають озброєні люди.

«Вони спробували сьогодні прорвати це оточення й атакували блокпост, що знаходяться на відстані 48 км від Донецька», - сказав Турчинов, повідомляє «УНІАН».

За його словами, під час боїв під мінометним вогнем, під вогнем з гранатометів, з важкої автоматичної зброї загинули військовослужбовці за Україну».

«13 людей віддали життя за Україну», - додав Турчинов.

Як раніше повідомляв ForUm, у ніч з 21 на 22 травня сталося кілька нападів диверсійних груп на підрозділи Збройних сил України, які виконують завдання за призначенням у певних районах.

За даними Донецької ОДА, внаслідок нападу на підрозділи Збройних сил України під Волновахою 31 людину доставлено до лікарні з вогнепальними пораненнями.

Прокуратура Південного регіону України з нагляду за додержанням законів у військовій сфері розслідує факт нападу на блокпост під Волновахою, під час якого загинули українські військовослужбовці.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

192