Офіційний представник МЗС РФ Олександр Лукашевич назвав голослівними висунуті Києвом на адресу Росії звинувачення в спробах зірвати майбутні президентські вибори, і засумнівався в тому, що Рада Безпеки ООН розглядатиме це питання.

«Ці голослівні заяви про те, що у нас є неспростовні докази втручання Росії у різних формах із метою, як вони кажуть, зриву президентських виборів в Україні - це все від лукавого», - заявив Він у четвер на брифінгу в Москві, повідомляє «Інтерфакс-Україна».

Він висловив упевненість, що озвучена українським прем'єром Арсенієм Яценюком пропозиція скликати термінове засідання Ради безпеки ООН з цього питання не буде підтримана.

«Якщо є ініціатива, значить, будемо її розглядати, але мені здається, це абсолютно безперспективний і пропагандистськи нікчемний захід, який навряд чи отримає підтримку з боку Ради Безпеки та інших членів ООН», - сказав представник МЗС РФ.

Нагадаємо, прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк закликав терміново скликати засідання Ради безпеки ООН щодо ситуації в державі.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

54