Своїми діями влада робить все для того, щоб знищити країну. Про це написав на своїй сторінці у Facebook кандидат у президенти України Валерій Коновалюк.

Політик закликає український уряд не чекати, коли постачання газу буде повністю припинено, а вже зараз розробити і вжити необхідних заходів для вирішення газової проблеми.

«Потрібно терміново вирішити питання з Росією щодо газу, щоб уникнути прийдешньої катастрофи. Тягнути більше нікуди. Ситуація в економіці настільки критична, що вже найближчим часом може статися соціальний вибух», - написав Коновалюк.

Хоча надії на те, що нинішньою владою будуть вжиті якісь конкретні дії для запобігання економічній кризі, у політика вже немає. На його думку, якщо президентом стане хтось із кандидатів, для кого високий пост - лише реалізація особистих амбіцій, навряд чи вдасться досягти компромісу, і країна провалиться в безодню злиднів та громадянського протистояння.

«Рятувати українську економіку потрібно вже сьогодні, не розмінюючи найважливіше на політичні ігри, - переконаний Коновалюк. - Політики і чиновники загрузли у виборах, ніхто не думає про те, що буде з економікою країни і добробутом українців».

Він наголошує, що Україна зараз як ніколи потребує рішучої реанімації економіки, і налагоджує конструктивний діалог з міжнародними експертами.

Коновалюк - один із небагатьох кандидатів на пост президента України, чий план реформ щодо виходу України з кризи отримав повне схвалення не лише співвітчизників, але й американських та європейських політиків.

Нагадаємо, залишився всього тиждень до того, як Росія введе для України режим передоплати за поставлений газ. Тим часом, українська сторона вважає неприпустимим підвищення «Газпромом» ціни на газ до 485 дол. за тис. куб. м і відмовляється оплачувати попередній рахунок за червневі поставки, який становить 1,66 млрд доларів.

При цьому в разі несплати, Росія обіцяє повністю припинити постачання природного газу в Україну. У відповідь на російський демарш прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк пригрозив подати на «Газпром» у Стокгольмський арбітражний суд.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

63