У Києві міліціонери охорони затримали п'яного бешкетника, який прийшов у школу на «розбірки» з сокирою.

Як повідомили Forum'у в Управлінні ДСО при столичному управлінні МВС України, дзвінок від директора однієї зі шкіл Дарницького району надійшов до міліції о 10:00.

«Коли співробітники міліції охорони зайшли в школу, до них звернулися директор та працівники закладу. Біля них був чоловік у стані алкогольного сп'яніння з сокирою в руках, він був дуже розлючений і кричав», - йдеться в повідомленні.

Виявилося, що агресію чоловіка спричинив шум газонокосарки, який долинав зі шкільного подвір’я. Будинок, в якому він мешкає, знаходиться навпроти школи. Вранці працівники скошували траву на подвір'ї.

«Озброївшись сокирою, чоловік пішов у навчальний заклад вимагати негайного завершення цих робіт. Коли робітники відмовилися виконувати накази п'яного, він забіг у приміщення школи, почав кричати і кликати директора. Чоловік у запалі гніву навіть вдарив кілька разів сокирою по столу», - зазначили у відомстві.

Зловмисника затримали і доставили в Дарницьке райуправління міліції для з'ясування усіх обставин події та винесення відповідного процесуального рішення.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

141