Лікарня Донецька, яка прийняла на лікування інвалідів зі Слов'янська та Краматорська, отримала необхідне для їх реабілітації обладнання. Про це повідомила Наталія Королевська. За її словами, сьогодні персоналу лікарні були передані не тільки медичні препарати, але й апарати для магнітотерапії, а також кисневий концентратор. Це стало черговим кроком «Дороги життя», яку прокладають активісти зі всієї України на Схід.

 
«Сьогодні ми передали медобладнання в лікарню Донецька, яке дозволяє пройти реабілітацію і лікування людей з особливими потребами, яких ми перевезли з «гарячих точок» регіону. Йдеться вже про сотні людей, які не могли отримувати належного догляду і у Слов'янську, і в Краматорську, і в інших неспокійних містах. Надалі це обладнання буде використане для допомоги донеччанам», - сказала вона.
 
 
Королевська наголосила, що сьогодні принципово важливо зробити все можливе, щоб допомогти людям у зоні конфлікту і тим, кого вдалося звідти евакуювати. В першу чергу, за її словами, йдеться про одиноких пенсіонерів, інвалідів та сімей з дітьми.

«Збройне протистояння, яке більше місяця відбувається на сході, в першу чергу «б'є» по тих, хто потребує постійної підтримки і турботи. Тому з кожним днем до нашої ініціативи «Дорога життя» долучається все більше активістів і волонтерів, готових допомагати таким людям. І ми вдячні кожному за посильну допомогу та внесок у порятунок і допомогу нашим співгромадянам», - зазначила екс-міністр соціальної політики.

 
 
За її словами, завдяки такій спільній роботі в лікарні Слов'янська та Краматорська були передані необхідні медичні препарати і продукти, а з санаторію для інвалідів з проблемами опорно-рухового апарату у Слов'янську були вивезені і розвезені по домівках більше 30 пацієнтів. Також вивозяться люди, які потребують постійного догляду, з «гарячих» точок регіону і відправляються на реабілітацію в лікарні Донецька.

Зв'язатися з командою ініціативи «Дорога життя» можна за телефоном (044) 451-52-81 або через сторінку на Фейсбуці.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

180