Робоча група, створена главою Київської міськдержадміністрації для врегулювання питання дії Комплексної схеми, насправді є прикриттям для самого керівника міста. Про це повідомив заступник головного архітектора Києва Андрій Вавриш, передає «УНН».

«Очевидно, що міський голова насправді не збирається вирішувати питання з незаконними МАФами. В робочу групу він покликав свого зятя та зятя свого партійного товариша. Крім того, «врегулювати» ситуацію запросили «асоціації підприємців», основним заробітком яких є «дахування» незаконних кіосків. Про це вони говорять відкрито навіть на своїх сайтах. Однак жодних представників від жителів Києва не запросили», - зазначив Вавриш.

За його словами, через відсутність регулювання діяльності малого бізнесу бюджет міста уже втратив понад 20 млн грн. Ця сума не враховує витрат із бюджету на облаштування території біля МАФів, яких місто зазнає через соціальну безвідповідальність кіоскерів.

Нагадаємо, на початку травня учасники громадської ініціативи «Кияни проти МАФів» дали главі КМДА Володимирові Бондаренку та його політсилі «Батьківщині», яка зараз перебуває при владі, час до 20 травня, щоб прибрати з вулиць Києва незаконно встановлені малі архітектурні форми.

Бондаренко дав наказ прибрати кіоски біля метро й пообіцяв особисто проконтролювати його виконання.

Однак, незважаючи на слова глави міста МАФів стало не менше, а більше, про що заявили не лише кияни, але й прокуратура Києва.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

54