Кандидат у президенти України Ольга Богомолець закликає всіх кандидатів у президенти, кандидатів у депутати до місцевих органів влади, чинну владу і ЦВК провести чесні та прозорі вибори без фальсифікацій, провокацій, необґрунтованого затягування підрахунку голосів і захистити кожен голос.

«Ми просимо всі громадські організації та органи правопорядку гарантувати безпеку виборців, захистити кожен голос і не дозволити уникнути відповідальності тим, хто готується сфальсифікувати вибори», - цитує Ольгу Богомолець її прес-служба. Кандидат у президенти закликає усіх виборців прийти в день виборів на свої дільниці і проголосувати за кандидата, який викликає у них найбільшу довіру. «Ми всі несемо відповідальність за долю України й майбутнє наших дітей та онуків», - йдеться у зверненні.

Кандидат у президенти виступила з критикою соціологічних опитувань, називаючи їх одним з інструментів маніпулювання масовою свідомістю, і припускає в майбутньому замінити нераціонально великі рекламні витрати електронною демократією, за якої люди зможуть робити правильний вибір, а не маніпульований.

Ольга Богомолець наголосила на важливості президентських виборів як можливості продемонструвати всій країні новий тип виборчого процесу: чесні, прозорі вибори, підзвітність влади і розрив замкнутого кола «гроші-влада» мають стати початком народження нової, економічно-ефективної України.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

64