Нове керівництво країни, діючи за лекалами США для країн Латинської Америки, намагається заборонити Компартію, щоб приховати свої «досягнення» - громадянську війну, зростання тарифів ЖКГ, заморожування пенсій та зарплат.

Таку думку «Golos.Ua» висловив народний депутат України від фракції КПУ, перший секретар Луганського обкому партії Спиридон Кілінкаров, коментуючи активізацію влади і силових структур у питанні заборони Компартії України.
 
 
На його думку, ідея євроінтеграції, під знаменами якої нинішні правителі України прийшли у владу, виявилася фікцією, оскільки вже стало очевидним, що керівники країни діють за лекалами, що застосовувалися Сполученими Штатами для профашистських диктатур у латиноамериканських країнах.

«Все таємне рано чи пізно стає явним. Це аксіома, про яку забули нинішні можновладці в Україні. Так вийшло і з ідеєю євроінтеграції, яку вони активно просували на «Майдані». Тепер очевидно, що ні про яку євроінтеграцію України вже не йдеться, оскільки маніакальна одержимість Турчинова ідеєю заборони КПУ видає дуже просту паралель - нинішня влада діє за класичними американськими лекалами для латиноамериканських фашистських диктатур, де серед інших рецептів прописано і заборону комуністичних партій», - заявив Кілінкаров.

Народний депутат переконаний, що сьогодні вже ясно, що Україні буде уготована доля санітарного кордону між Євросоюзом і Росією.

«Доля сателіта Сполучених Штатів Америки, керованого з-за океану», - додав перший секретар Луганського обкому КПУ.

Саме тому, продовжив парламентарій, влада пішла шляхом заборони опозиції, хоча до подібного не опускалися навіть Кучма і Янукович, яким закидали антидемократизм.

«Всупереч праву, всупереч положенням керівних принципів Венеціанської комісії про заборону діяльності політичних партій, влада на швидку руку фабрикує звинувачення проти Компартії, - зазначив Кілінкаров. - Очевидно, мета всієї цієї затії - усунути Комуністичну партію з політичної арени, оскільки дуже скоро будуть видні результати діяльності нової влади, яка нічим, крім громадянської війни, зростання цін на комунальні послуги, заморожування пенсій та зарплат, похвалитися не може. І народ дуже скоро прозріє».

У такій ситуації, за словами депутата, зростання протестних настроїв неминуче. Тому, підкреслив Кілінкаров, влада поспішає поставити «поза законом» тих, хто не зрадив своїх переконань і не зрадив своїх виборців, тобто заборонити Компартію.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

100