Кандидат у депутати Київради на виборчому окрузі № 58 Андрій Вавриш звертається до суду з позовом про захист честі, гідності та ділової репутації. Позов стосується статті про нібито підкуп виборців на користь Андрія Вавриша, опублікованої на офіційному сайті організації ВО «Батьківщина».

«Представники «Батьківщини» відверто маніпулюють громадською думкою й поширюють інформацію, яка не відповідає дійсності. Їхні заяви не мають жодного доказу. Вважаю, що вибори не скасовують закону і є речі, які не можна робити. Навіть заради депутатського мандата. Я закликаю киян бути обережними, не піддаватися на провокації та про будь-які спроби підкупу або інших підозрілі дії агітаторів повідомляти міліції», - зазначив Вавриш, повідомляє «Gazeta.ua».

На думку кандидата, це не перший подібний замовний матеріал, в якому політичні противники поливають інформаційним брудом Вавриша.

Він також не виключає того, що низка попередніх звинувачень в його бік від нинішнього очільника міста пов'язані з бажанням «Батьківщини» поставити «своїх людей» на керівні посади.

Вавриш також зазначив, що «... представники ВО «Батьківщина» вже не вперше вдаються до брудних технологій.

Переконаний, що суд дасть гідну оцінку діям політичних пасквілянтів».

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

75