Військові частини і підрозділи Збройних сил Росії, які перебували на навчаннях на віддалених полігонах Ростовської, Бєлгородської і Брянської областей, повертаються в пункти постійної дислокації, повідомило Міноборони РФ.

У повідомленні наголошується, що всі військові частини повернуться з навчань в місця постійної дислокації до 1 червня 2014 року.

Зазначається, що «протягом доби підрозділи провели демонтаж польових таборів і навчально-матеріальної бази, завершили завантаження майна, підготовку техніки до здійснення маршів і вирушають на залізничні станції навантаження та аеродроми», повідомляє «Інтерфакс».

Разом із тим, у повідомленні йдеться, що після прибуття в пункти постійної дислокації військові підготують техніку та озброєння до нового періоду навчання, який розпочнеться з 1 червня. Де саме вони пройдуть ці навчання, не уточнюється.

Нагадаємо, команду повернути війська, що брали участь у навчаннях на кордоні з Україною, в місця постійної дислокації 19 травня дав президент Росії Володимир Путін.

20 травня Міністерство закордонних справ України заявило, що Росія не забрала свої війська від українських кордонів, незважаючи на відповідні заяви Путіна.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

163