Для виходу з кризи Україні необхідна модернізація політичної та економічної систем країни. Про це заявив кандидат у президенти України Валерій Коновалюк.

Він наголосив, що загострення соціальних та економічних проблем потребує негайного розв’язання, і заявив, що його команда експертів уже розробила програму, що передбачає термінові перетворення у всіх сферах економіки і громадських структурах.

 
 
 
«Політична Україна в цей час повністю занурена в передвиборні перегони, тоді як поточні проблеми у всіх сферах життя лише набирають обертів. На цьому тлі вже готова й опрацьована програма щодо виведення країни з економічної і політичної кризи, здатна стабілізувати ситуацію і дати Україні шанс на подальший успішний розвиток», - сказав він.
Коновалюк підкреслив, що швидкий вихід з кризи дасть Україні можливість діяти більш рішуче під час захисту своїх інтересів у міжнародних відносинах.

«Чинна влада в Україні настільки себе дискредитувала, що нині лише нові політичні сили можуть повернути довіру людей», - переконаний лідер партії «Нова Україна». Він заявив, що його мета - зробити так, щоб обіцянки, дані політиками, виконувалися, а не залишалися на папері.

«Поки наші конкуренти ламають списи в політичних битвах, ми працюємо. І працюємо добре. Упевнений, невдовзі кожен українець зможе оцінити на собі підсумки нашої праці», - написав політик на своїй сторінці у Facebook.

Коновалюк був обраний лідером «Всеукраїнського об'єднання «Нова Україна», заявив своїми основними завданнями збереження цілісності країни, розвиток соціального захисту для населення і відновлення промисловості.

Зокрема, нова партія має намір просувати реформи в податковій сфері, системі охорони здоров'я, вжити заходів щодо поділу держави і бізнесу, збільшити повноваження регіонів.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

80