Виконання програми змагань з льотної майстерності «Авіадартс-2014» не може загрожувати безпеці України, заявив журналістам у середу головнокомандувач ВПС Росії генерал-лейтенант Віктор Бондарєв.

«Українська сторона сама не знає, що робить. Це змагання з льотної майстерності не може нікому загрожувати», - сказав генерал-лейтенант Бондарєв на церемонії відкриття змагання з льотної майстерності «Авіадартс-2014».

«Нехай думають, що хочуть. У кожного свій психологічний настрій, свої страхи», - додав головком ВПС.

Раніше в МЗС України закликали російську сторону скасувати проведення змагань «Авіадартс-2014» у районі міст Воронежа, Липецька і Рязані.

Нагадаємо, за інформацією офіційного сайту Міністерства оборони Російської Федерації, в період з 21 по 27 травня 2014 року в районі м. Липецьк, Воронеж і Рязань проводитимуться навчання ВПС РФ «Авіадартс-2014». Активна фаза навчань відбудеться 24-25 травня, в ході якої на території Воронезької області «відпрацьовуватиметься бойове застосування ракетного, бомбового і гарматного озброєння по наземних цілях, а також подолання системи ППО умовного противника».

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

74