Учасники проекту «Дорога життя» закликають до співпраці активістів, які допомагають охочим виїхати з «гарячих» точок. Про це повідомила Наталія Королевська. Вона також запропонувала всім волонтерам об'єднатися заради однієї мети - допомоги своїм співвітчизникам.

«Ми повинні об'єднати свої можливості і зусилля, щоб допомогти жителям східних регіонів. У тому числі і тим, які хочуть вибратися із зони конфлікту й розпочати нове життя далеко від стрілянини і кровопролиття», - сказала вона.

Наталія Королевська наголосила, що з кожним днем охочих допомогти своїм співгромадянам з Південного Сходу стає все більше. Сьогодні її команда вже зустрілася з такими активістами - депутатами Київської обласної ради. У рамках ініціативи «Дорога життя» вони разом із співробітниками Інституту соціального захисту громадян організували переїзд більше десятка сімей з дітьми із гарячих точок, таких як Слов'янськ, Краматорськ, Святогірськ, Лисичанськ і Луганськ в с. Щасливе Бориспільського району. Всіх дітей шкільного віку прийняв до себе Щасливський навчально-виховний комплекс.

«Тепер школярі можуть спокійно закінчити навчальний рік, а деякі - навіть отримають атестати. Після випускного ми запланували дітям активні і цікаві канікули: вони зможуть відпочити в дитячому таборі «Славутич», поїхати на екскурсії в Західну Україну або відпочити на морі», - розповіла вона.

Наталія Королевська ще раз звернулася до всіх небайдужих активістів із закликом долучитися до ініціативи «Дорога життя», щоб разом допомогти жителям східних областей, які зараз гостро потребують і фінансової, і моральної підтримки.

«Через політичні ігри наша країна опинилася на порозі громадянської війни. Але для більшості людей головною цінністю є не піар, а реальна підтримка і допомога своїм співвітчизникам. Давайте об'єднаємося заради цієї високої мети», - закликала вона.

Зв'язатися з командою ініціативи «Дорога життя» можна за телефоном (044) 451-52-81 або через сторінку на Фейсбуці.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

127