У травні 2014 р. Житловий комплекс «Чайка» відзначив своє 9-річчя. За 9 років ЖК «Чайка» став одним із найбільших житлових комплексів Києва та Київської області і на сьогодні є «законодавцем моди» і диктує тренд на сучасному ринку нерухомості та девелоперських послуг.

 
 
Так, за 9 років ЖК «Чайка» здав в експлуатацію 23 житлові будинки, а це дві з половиною тисячі квартир. Загалом у комплексі вже проживає більше 7 тисяч осіб, а ще через чотири роки житловий комплекс планує вирости в місто з 22-тисячним населенням. Для порівняння, така ж чисельність жителів нараховувалася в м. Славутич, який будував весь радянський союз, а ЖК «Чайку» будує Група компаній чисельністю в одну тисячу людей.
 
 
9-річчя Житлового комплексу «Чайка»

За словами генерального директора компанії-забудовника «ОМОКС», у середньому щорічно компанія вводить в експлуатацію близько 5 будинків, проте, враховуючи несприятливу економічну ситуацію в країні, цього року планується зменшення темпів до 3 будинків по 12 поверхів. «Це дозволить не втратити частку ринку і вирівняє темпи будівництва з купівельною спроможністю», - зазначив Олексій Кулагін.

Минулого року забудовник комплексу «Чайка» компанія «ОМОКС» здала в експлуатацію 500 квартир. У червні-серпні 2014 запланована здача двох багатоповерхових будинків (№ 26 і № 28) і другої школи, яка знаходиться безпосередньо на території ЖК «Чайка».

 
 
Олексій Кулагін - Генеральний директор компанії «ОМОКС» та Оксана Кулагіна - Президент групи компаній «Чайка»

«Наша компанія динамічно розвивається, в унісон з потребами наших мешканців, які зростають, і розширенням можливостей нашої держави. Переконана, що новий формат ЖК «Чайка» стане прикладом з надання високоякісних послуг, як у будівельній сфері, так і в девелоперській», - зазначила президент Групи компаній «Чайка» Оксана Кулагіна.

Саме така позиція дозволила ЖК «Чайка» завоювати безперечну довіру серед споживачів і збільшити рівень продажів на 40% навіть у такий економічно нестабільний час.

Не менш важливим є той факт, що ЖК «Чайка» - єдина комплексна забудова в Київській області з повним циклом інфраструктури, яка включає в себе власний ЖЕК, два дитячі садки, школу, медичний центр, аптеку, стоматологічний кабінет, дитячі та спортивні майданчики, тенісний корт, поле для міні-футболу, паркінг, магазини, банки, ресторани, салони краси, автомийку та ін. Загальна територія забудови становить 47 га.

«Ми не будуємо «кам'яний» мішок... Гасло «Ми створюємо простір для звичайних людських історій. Історій кохання і щастя» - це не порожні слова, це наша філософія і життєвий принцип, який ми реалізуємо в Житловому комплексі «Чайка», - запевнив Кулагін.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

100