У ході проведення санкціонованих обшуків співробітниками 1-го відділу Деснянського райуправління міліції в квартирах на Лісовому масиві та Троєщині виявлені і вилучені боєприпаси, що зберігалися без передбаченого законом дозволу, повідомили Forum'у у ВЗГ ГУМВС України в Києві.

У квартирі 24-річного киянина правоохоронці виявили 5 набоїв калібру 5,45 мм, 1 гільзу калібру 5,45 мм, 1 магазин до автомата Калашникова.

49-річний житель Лісового масиву столиці зберігав у себе вдома більш вагомий арсенал. У ході проведення обшуку квартири останнього міліціонери виявили і вилучили: 7 набоїв з написом «Терен-3»; 150 штук дрібнокаліберних набоїв; 35 предметів схожих на набої у вигляді кульок; 64 гільзи калібру 12 і 20 мм; сумки з предметами, схожими на дріб приблизною вагою 10 кг; банки з мисливським порохом.

Вилучені предмети відправлені на судово-балістичну експертизу. Відомості про події внесено до ЄРДР за ознаками кримінальних правопорушень, передбачених ст.263 КК України (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами). Триває слідство.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

62