Кандидат у президенти України Валерій Коновалюк представив програму партії «Нова Україна» і своє бачення дій нового глави країни після 25 травня.

«Як об'єднати Схід і Захід, не дати країні розколотися, припинити братовбивчу війну і зробити життя кожного українця гідним».

Відповіді на ці запитання прозвучали на установчому з'їзді нової партії «Всеукраїнське об'єднання «Нова Україна», що проходив у Києві, повідомляє «УНІАН».

Політик розповів, що громадяни України не хочуть воювати, вони прагнуть до миру і стабільності в житті, а сам він ще раз наголосив на важливості національного діалогу і мирному врегулюванні кризової ситуації.

Експерти і політологи відзначають досить високий кредит довіри політику в багатьох регіонах України, на їхню думку, наявність настільки помітної підтримки Коновалюка, який в останні роки не брав активної участі у політичному житті, свідчить про затребуваність чіткої та виваженої програми втомленими від гасел і пустослів'я українцями.

Це пов'язано з тим, що в нинішній непростій політичній та економічній ситуації суспільство гостро потребує свіжих облич, які не асоціюються з наявними політичними силами і корупційною владою.

Коновалюк пообіцяв зробити все можливе для панування миру в країні, і дати громадянам відчути свою причетність до прийняття рішень політиків на всіх рівнях.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

265