На сьогодні лише 26% виборчих дільниць у Донецькій області та 16% у Луганській отримали попередні списки виборців. Про це повідомив перший заступник голови ЦВК Андрій Магера сьогодні під час селекторної наради з регіонами щодо проведення виборів президента 25 травня, яку проводив прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк.

«На рівні усіх без винятку 22 областей попередні списки виборців були передані на виборчі дільниці, і відсоток готовності становить 100%. Разом із тим, у Донецькій та Луганській областях ситуація поки що залишається незадовільною, зокрема в частині передачі списків виборців на дільниці... У Донецькій області на сьогодні поки що лише 26% виборчих дільниць отримали попередні списки виборців, а в Луганській - 16%», - зазначив Магера, додавши, що найближчим часом повинні бути сформовані уточнені списки виборців, які будуть використовуватися на виборчих дільницях, повідомляє «УНІАН».

«Тому у мене є прохання максимально сприяти виборчому процесу. Ми всі розуміємо, що ці вибори є складними. Але, разом із тим, ми повинні ставити перед собою максимальні цілі, і, я думаю, що немає таких питань, які ми не могли б вирішити в силу своїх можливостей», - сказав Магера.

Як раніше повідомляв ForUm, вибори президента України призначені на 25 травня.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

221