Міліція має намір працювати в посиленому режимі разом із самообороною на виборах президента, мера Києва і депутатів Київської міської ради 25 травня.

Про це на брифінгу сказав заступник начальника відділу дільничних інспекторів міліції Головного управління Міністерства внутрішніх справ у Києві Ігор Бойко.

«Міліція працюватиме в посиленому режимі спільно з членами громадського формування «Самооборона». Пізніше у міністерство надійдуть додаткові роз'яснення», - сказав Бойко.

При цьому він додав, що представники самооборони займатимуться охороною правопорядку на територіях, прилеглих до виборчих дільниць, повідомляють «Українські новини».

Бойко наголосив, що міліція працюватиме в посиленому режимі навколо виборчих дільниць не лише в день виборів, 25 травня, але й у всі наступні дні, поки виборчі бюлетені не будуть доставлені в Центральну виборчу комісію.

Разом із тим Бойко додав, що з 2001 року в Києві діє Київське міське формування з охорони громадського порядку і державного кордону, структуру якого складають 10 районних штабів (сформованих за територіальним принципом) загальною чисельністю майже 2 тис. осіб, а також більше 30 спеціальних спеціалізованих загонів.

За його словами, з початку 2014 року до міліції офіційно звернулися 5 організацій з проханням брати участь в охороні громадського правопорядку, в тому числі організація «Автодозор».

Нагадаємо, позачергові президентські вибори в Україні призначені на 25 травня 2014 року.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

108