За 100 днів своєї роботи влада «повністю провалилася й абсолютно себе дискредитувала». Так прокоментував підсумки роботи нової влади політолог, директор КЦПДК Михайло Погребинський.

За його словами, владі так і не вдалося встановити контроль над силовими структурами, в країні створено численне кероване суб'єктами воєнізоване формування, повідомляє «Взгляд».

«Єдиний позитив - те, що ця влада ненадовго. Але вона скоро змушена буде піти і їй залишається тільки поспівчувати: вони взялися за те, щоб керувати країною, але через їхню некомпетентність загинуло багато людей, за такі речі їм рано чи пізно доведеться платити», - вважає він.

Погребинський зазначив, що якщо влада не змогла запобігти людським втратам, значить, вона була не проти цього.

Зазначимо, що новий склад Кабінету міністрів був затверджений 27 лютого. Прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк, заступаючи на посаду заявив, що нинішній уряд є урядом «політичних смертників», маючи на увазі, що вимушені непопулярні заходи поховають політичне майбутнє його членів. Ці непопулярні заходи, за ідеєю, повинні стабілізувати фінансову ситуацію або, принаймні, спрямувати економіку країни на шлях одужання.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

52