Президент Росії Володимир Путін дав команду міністрові оборони РФ Сергій Шойгу повернути війська, що брали участь у навчаннях в Ростовській, Бєлгородській і Брянській областях, у місця постійної дислокації.

«У зв'язку із завершенням планової весняної фази підготовки військ, що передбачала їх передислокацію і проходила, зокрема, на полігонах у Ростовській, Бєлгородській і Брянській областях, президент Росії Володимир Путін дав команду міністрові оборони Сергія Шойгу повернути війська, що брали участь у навчаннях, в місця постійної дислокації і продовжити бойову підготовку на прилеглих полігонах», - повідомили в прес-службі глави держави, передає «ИТАР-ТАСС».

Як раніше повідомляв ForUm, російські військові навчання «Авіадартс-2014» у Воронезькій області, що межує з Україною, пройдуть з 21 по 26 травня.

1 березня Рада Федерації ухвалила постанову про використання Збройних сил РФ на території України на підставі звернення президента РФ, виходячи з інтересів безпеки громадян, у тому числі російських, та військового контингенту Росії, що дислокується на території України.

4 березня Путін віддав наказ військам і з'єднанням, які брали участь у військових навчаннях, повертатися в місця постійної дислокації.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

154