У Луганську внаслідок обстрілу автомобіля загинув водій, пасажир важко поранений, повідомили Forum'у у відділі зв'язків з громадськістю облуправління МВС.

«Щойно в чергову частину надійшло повідомлення про те, що на дорозі, яка веде до селища Ювілейне в Луганську озброєні автоматичною зброєю люди обстріляли автомобіль «Шевроле». Водій автомобіля від отриманих поранень помер на місці. Пасажира з важкими пораненнями швидкою допомогою доставлено в лікарню», - повідомили в міліції.

Крім цього, постраждали два пішоходи - жінки 1967 і 1987 р.н.


За попередньою інформацією, автомобіль «Шевроле» рухався у бік Луганська. На несанкціонованому блокпосту, розташованому на перехресті вулиць Обвідна-Азовська (район кладовища сел. Южний), його намагалися зупинити озброєні люди.

Водій автомобіля не зупинився, і його почали переслідувати озброєні люди на автомобілі ВАЗ-3110.

Дорогою переслідування вони відкривали стрілянину по автомобілю в районі кільця Гайового, а потім у районі селища Ювілейне, наздогнавши автомобіль, обстріляли його.

Нагадаємо, 9 травня у Луганській області біля прикордонного пункту «Довжанський» розстріляли сім'ю. За даними міліції, чоловік з дружиною рухалися двома автомобілями на автодорозі Київ-Харків-Довжанський. Поблизу прикордонного пункту «Довжанський» авто були обстріляні з вогнепальної зброї. Живою залишилася тільки 10-річна донька подружжя

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

258