У Львівській області охороняти громадський порядок під час поводження дострокових виборів президента України 25 травня будуть майже 4 тисячі міліціонерів, повідомляє відділ зв'язків з громадськістю облуправління МВС.

На Львівщині діятимуть 12 територіальних виборчих округів, на яких знаходиться 2151 виборча дільниця. З моменту отримання виборчими дільницями бюлетенів і до передачі їх окружним виборчим комісіям правоохоронці охоронятимуть приміщення дільничних виборчих комісій та приміщень для голосування з метою недопущення порушення громадського порядку і провокацій.

«Правоохоронці охоронятимуть приміщення дільничних виборчих комісій з метою недопущення їх блокування або захоплення. Співробітники міліції працюватимуть цілодобово», - зазначив заступник начальника Головного управління МВС України у Львівській області - начальник міліції громадської безпеки полковник міліції Сергій Маруняк.

Він повідомив, що спільно з правоохоронцями забезпечуватимуть цілодобову охорону на 2151 виборчій дільниці громадські активісти.

Крім того, Маруняк підкреслив, що ніякого втручання в сам виборчий процес з боку правоохоронців бути не може.

Також співробітники органів внутрішніх справ забезпечуватимуть охорону під час транспортування бюлетенів на виборчі дільниці та на територіальні виборчі комісії.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

169