Співробітники міліції на позачергових виборах президента України 25 травня зможуть взяти участь у голосуванні за місцем несення служби, повідомляє Управління зв'язків з громадськістю МВС.

«Можливість зміни місця голосування передбачена в законодавстві про вибори. Цією можливістю зможуть скористатися ті правоохоронці, які як додані сили забезпечуватимуть правопорядок далеко від місця свого проживання», - зазначили у відомстві.

Для того щоб змінити місце голосування, співробітникам міліції необхідно до 19 травня (включно) звернутися у відділ Державного реєстру виборців за місцем реєстрації і заповнити бланк заяви про зміну місця голосування. При собі міліціонер повинен мати паспорт громадянина України та
посвідчення. Інформація про співробітника міліції, який подав заяву про зміну місця голосування, буде перенесена до списку виборців за місцем несення ним служби.


У МВС нагадали, що міліціонери, які подали заяву про зміну місця голосування для участі в голосуванні, в обов'язковому порядку повинні мати при собі паспорт громадянина України.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

189