Через інтенсивну зливу вночі 16 травня у столиці було зафіксовано 17 місць локальних підтоплень у всіх районах міста. Станом на ранок, частково підтопленими залишалися три вулиці: Кіровоградська, Автозаводська та Богатирська.

Про це повідомляє «УНІАН», посилаючись на інформацію прес-служби Київської міської державної адміністрації.

У прес-службі зауважили, що рух громадського транспорту дорогами Києва на ранок п'ятниці був повністю забезпечений.

За даними прес-служби, працівники дорожньо-ремонтних служб підприємств «Київавтодору» проводять роботи з усунення наслідків інтенсивних злив і профілактичні заходи для забезпечення роботи насосних станцій.

У прес-службі зазначили, що в місцях розриттів, розташованих на вулицях з поздовжнім ухилом, вимито ґрунт і є просідання. Значні наноси ґрунту на дорогах зафіксовані на вул. Протасів Яр, Глибочицькій, Фрунзе, Кіквідзе, Залізничному шосе, Боженка, Горького, Ізюмській та інших.

Упродовж дня дорожники відновлюють аварійні ділянки балансових доріг, очищають стоки від піску і сміття в занижених місцях.

Загалом, в роботах задіяні 68 співробітників гідротехнічних служб, 160 працівників дорожніх служб та понад 200 працівників служб утримання автомобільних доріг.

У «Київавтодорі» також додають, що, у зв'язку зі збереженням складних метеорологічних умов, відповідальні працівники підприємств корпорації та працівники гідротехнічних служб чергуватимуть у цілодобовому режимі. В стані готовності перебувають і відповідні машини та механізми.

За минулу добу в столиці випало 45 мм опадів, що становить 85% від місячної норми.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

608