Політична партія «УДАР Віталія Кличка» продовжує роботу з благоустрою Києва і наведення ладу в парках, скверах та зелених зонах столиці. Зокрема, у суботу, 17 травня об 11.00 спільно з жителями Борщагівки та активістами столичних громадських організацій «УДАР» проведе суботник з прибирання озера Віра на вулиці Зодчих.

Як розповів Володимир Жмак - заступник голови Спілки ветеранів Афганістану «Місія», кандидат у депутати Київської міської ради у 43-му виборчому окрузі від партії «УДАР Віталія Кличка», це вже не перша спільна акція «ударівців», ветеранів-«афганців» та жителів мікрорайону, повідомляє «Gazeta.ua».

«Наше місто має унікальний рекреаційний потенціал. Незважаючи на багаторічні «зусилля» забудовників та корупційної влади щодо забудови зелених зон, у Києві багато парків і скверів. Наше завдання - навести там лад, зробити їх зручними, комфортними і безпечними для відпочинку жителів столиці. І, зрозуміло, повністю виключити будь-яке посягання з боку забудовників у майбутньому», - зазначив Жмак.

За його словами, для цього необхідно створити ефективну систему громадського контролю за будівництвом у районі та в місті, а також переглянути механізм громадських слухань. «Участь громадськості має бути не формальною, а реальною. А думка - вирішальною під час прийняття рішень владою. Крім того, партія «УДАР» має намір повернути у власність столичної громади землі, передані забудовникам з порушенням закону, і в першу чергу - землі рекреаційного фонду. В тому числі ті зелені зони, передача яких супроводжувалася фіктивними громадськими слуханнями, що раніше широко практикувалося», - зазначив Жмак.

Довідка: Володимир Жмак - заступник голови Спілки ветеранів Афганістану «Місія», член ради директорів Європейської бізнес-асоціації, президент ПІІ «РН-Україна». Стояв біля витоків створення АТ «Київстар», вважається одним із кращих топ-менеджерів України. Балотується до київської міської ради у 43-му виборчому окрузі м. Києва (Святошинський район) як єдиний кандидат від блоку Петра Порошенка та політичної партії «УДАР Віталія Кличка».

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

49