Причиною вибуху у житловому будинку в Миколаєві міг бути витік газу, повідомляє Управління зв'язків з громадськістю облуправління Міністерства внутрішніх справ.

«У ході слідства встановлено докази, що дозволяють розглядати версію про те, що вибух стався внаслідок витоку газу, - йдеться в повідомленні. - Сталося це внаслідок технічної несправності якогось приладу або у зв'язку з рішенням одного із мешканців будинку покінчити таким чином життя самогубством, буде встановлено після проведення ретельних слідчих дій».

Правоохоронці продовжують розглядати всі можливі версії про причини вибуху і встановлюють реальний хід подій, що передували трагедії. За висновком призначених вибухотехнічних, судово-медичних і судово-хімічних експертиз буде прийнято рішення відповідно до вимог чинного законодавства.

Як повідомляв ForUm, 12 травня в Миколаєві на вул. Лазурній, 40 стався вибух.

На момент прибуття оперативно-рятувальної служби сталося руйнування опорних конструкцій з 8-го по 10-й поверхи третього і четвертого під'їздів, в яких проживають 213 людей. Терміново евакуйовані 73 мешканці житлового будинку.

Місцевими органами влади організовано тимчасове розміщення евакуйованих мешканців у готелі «Турист-Миколаїв» (всього підготовлено місць на 180 осіб).

Унаслідок вибуху загинуло четверо людей, а доля ще трьох не відома.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

127