Якщо вбивства людей у центрі Києва в лютому 2014 року не будуть розкриті, влада повинна піти у відставку. Таке переконання у ході онлайн-конференції на ForUm'і висловив кандидат у президенти України Ренат Кузьмін.

«На жаль, за час, що минув з моменту скоєння злочинів, нічого не зроблено для того, щоб розповісти, хто за цим стоїть», - сказав він.

Кузьмін зазначив, що на сьогодні багато питань залишаються відкритими.

«Досі невідомо, як зброя з'явилася у майданівців, ми не знаємо, хто вбивав активістів і хто давав команду привести снайперів, не знаємо, хто наказав убивати міліціонерів», - констатував кандидат у президенти.

Крім того, за його словами, про багато злочинів, скоєних у ході сутичок у столиці, багато хто «забув».

«Чомусь багато хто забув про те, що в ході протистояння відбувалися й інші злочини, наприклад, застрелили інженера, який виходив з офісу Партії регіонів. Він був робітником і до партії жодного стосунку не мав. Злочин не розкрито», - навів приклад політик.

Що стосується подій в Одесі та на Донбасі, Кузьмін зазначив, що результатів розслідування досі немає.

«Справи порушуються, але результатів немає. Досі немає крайніх», - сказав він.

На думку Кузьміна, сьогодні прокуратура та МВС повинні об'єднатися і відповідати на всі ці питання.

«Якщо ми не почуємо відповіді, то можна зробити однозначний висновок - влада не хоче, щоб правду знало світове співтовариство і народ. Значить, є слід, що веде до деяких представників влади. Якщо ці злочини не будуть розкриті, влада повинна піти у відставку», - переконаний політик.

Як повідомляв ForUm, за даними Міністерства охорони здоров'я України, в сутичках у центрі Києва постраждало 1678 громадян, 103 людини - загинули.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

154