Парламентська коаліція в Україні почала займатися перерозподілом фінансових потоків, через що всередині більшості виникають розбіжності. Про це в коментарі Forum'у сказав директор Української філії Інституту країн СНД Денис Денисов.

«Верховна Рада України останні кілька місяців нагадує скоріше балаган, ніж представницький державний орган. Крім того, ми спостерігаємо деякі дії щодо своїх же союзників, а тепер конкурентами, а часто вже і ворожими таборами, з переділу решти фінансових потоків. Природно, разом із цим є напруга і сварки», - сказав Денисов.

На його думку, учасники коаліції не можуть дійти згоди.

«Це все виливається у те, що парламент в Україні практично не функціонує, і в нормальному режимі працювати не може. Після президентських виборів ситуація лише погіршиться, тому що групи, які конкурують, нікуди не подінуться. А тієї людини, яка змогла би координувати їх, немає. І, по-моєму, не буде. Хто б не став президентом - у нього не буде ресурсів для контролю над ситуацією в парламенті. І це буде накладатися на складні економічні, політичні і військово-стратегічні обставини, в яких перебуває Україна», - прогнозує політолог.

Тетяна Григор'єва,

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

160