Перед проведенням «круглого столу» всі сторони протистояння в Україні повинні скласти зброю. Про це в інтерв'ю 11 телеканалу Дніпропетровська заявив голова Харківської обласної організації Партії регіонів, кандидат у президенти України від ПР Михайло Добкін.

«До катастрофічної ситуації, в якій сьогодні перебуває Україна, нашу країну довели політики, у яких не вистачило ні розуму, ні сили, ні мужності не допустити кровопролиття і братовбивства.

Я протягом останніх трьох тижнів постійно виступаю з пропозицією зупинити АТО й організувати «круглий стіл» національного примирення за участю всіх. Причому, коли я говорю зупинити АТО, це автоматично передбачає з усіх сторін - і на сході, і в Києві, і в інших регіонах: здати зброю, розібрати барикади, звільнити захоплені державні будівлі та установи і, показавши, що готові до діалогу, приїхати на цей «круглий стіл» і розмовляти», - сказав він.

Також Добкін підкреслив, що не отримував запрошення брати участь у сьогоднішньому «круглому столі», але висловив упевненість, що він не єдиний, і висловив готовність викласти свою точку зору на те, як можна врегулювати кризу в країні.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

188