Крим готовий розвивати співпрацю з Луганською та Донецькою областями, де у неділю відбулися референдуми про самовизначення, повідомив журналістам в.о. глави республіки, голова ради міністрів Сергій Аксьонов.

«Громадяни висловили своє волевиявлення на референдумі, як і кримчани. Влада республіки Крим готова в перспективі налагоджувати співпрацю з цими регіонами», - сказав він, повідомляє РІА «Новости».

Аксьонов додав, що зараз Луганська і Донецька області вибудовують свої управлінські структури. «Як тільки вибудують, буде зрозуміло, з ким вести переговори, і ці переговори, відповідно, і будемо вести», - зазначив Аксьонов.

Як раніше повідомляв ForUm, 11 травня в Донецькій та Луганській областях пройшов референдум про статус регіонів, організований прихильниками федералізації.

Керівництво так званої «Луганської народної республіки» проголосило державний суверенітет за підсумками референдуму 11 травня.

Керівництво так званої «Донецької народної республіки» оголосило про суверенітет ДНР і звернулося до РФ з проханням про включення до складу Росії.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

163