Дочка мільйонера, народного депутата від Партії регіонів Андрія Деркача, телеведуча Тетяна Терехова балотується в депутати Київської міської ради від Європейської партії Миколи Катеринчука.

У списку вона значиться під номером 6. Крім того, Терехова є дружиною сина екс-спікера українського парламенту Володимира Литвина. Про це пише газета «Ділова столиця» в матеріалі від 12 травня «Катеринчук веде дочку Литвина».

У минулій каденції перебіжчики з блоку Миколи Катеринчука допомогли Леоніду Черновецькому сформувати більшість й обрати секретарем міськради Олеся Довгого. Тепер у висуванців Європейської партії знову з'явиться шанс підтвердити істину: на чиєму боці сила, того й правда, пише «Ділова столиця».

Нагадаємо, нещодавно ЗМІ писали, що у Миколи Катеринчука з'явилися проблеми з фінансуванням, після того як були заарештовані рахунки родини Януковича.

За заявами деяких політиків вона щільно спонсорувала Європейську партію та її лідера. Зокрема, в квітні минулого року Юрій Луценко зазначив, що, Катеринчук, який йде кандидатом у Києві, - «це не опозиція, це просто платне шоу Адміністрації Президента».

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

134