Перші 10 днів травня сколихнули всю Україну. Про це на ранковому засіданні парламенту заявив лідер КПУ Петро Симоненко.

 
 
За його словами, жах скоєних злочинів свідчить про те, що в Україні кров'ю українського народу намагаються затвердити націонал-фашистський режим.

«Саме ці події сьогодні свідчать про те, що на багатті інквізиції в Одесі у Будинку профспілок спалили тих, хто мав іншу точку зору. Їх спалювали живцем! Їх добивали металевими прутами, коли вони намагалися вийти з приміщення або вистрибнути з вікна. Їх знищували тому, що вони, як громадяни України, мають іншу точку зору», - сказав політик, повідомляє «ГолосUA».

Лідер КПУ переконаний, що сьогодні треба дуже серйозно говорити про те, що такі глави адміністрацій, як Одарченко - дебіло-психопати.

«Він на заходах, присвячених Дню перемоги говорить, що Гітлер правильно зробив, коли прийшов на нашу землю звільняти народ України від комуністів. Це говорить людина, яка, або дурень, або відморозок», - сказав він.

Симоненко підкреслив, що події 9 травня у Маріуполі - це підтвердження того, що в Україні встановлюється націонал-фашистський режим.

Зазначимо, що спікер ВР Турчинов перервав виступ лідера КПУ заявивши, що позбавляє його слова. Він попросив Симоненка зайняти своє місце в сесійній залі.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

228