Розгорнувши повномасштабну антитерористичну операцію проти власного народу, центральна українська влада так і не зрозуміла, що на сході країни живуть такі ж громадяни України, як і в центрі, і на заході. Не сепаратисти. І не терористи, як би не хотілося це чути сьогоднішнім можновладцям. Про це заявив голова Харківської обласної організації Партії регіонів, кандидат у президенти від ПР Михайло Добкін, повідомляє прес-служба ПР.

«Хочу відзначити спеціально для тимчасової центральної влади, що терористи в черзі на виборчі дільниці не стоять», - заявив він.

Він, зокрема, зазначив: «Висока активність жителів Луганської та Донецької областей 11 травня - протест проти дій цієї влади і та оцінка, яку вони поставили їй за роботу. Тільки за які гріхи ці в.о. хочуть стерти з лиця землі українські міста? За їхнє інакомислення, за власну думку і точку зору, які центральній владі абсолютно не цікаві? Дійсно, 11 травня волевиявлення під дулами автоматів відбулося. Тільки ці автомати були спрямовані на мирних жителів і луганців учасниками АТО. Тимчасовою владою. Владою, яка прийшла на крові і будує свою політику на основі залякування і погроз».

«Для того щоб зберегти цілісність нашої країни, я вимагаю негайного припинення проведення антитерористичної операції на сході країни, відводу військ та спецпідрозділів, розформування «каральних батальйонів смерті». Центральна влада, яка проголосила готовність сісти за стіл національного примирення, має розпочати такий діалог з жителями Донецької та Луганської областей, де в терміновому порядку необхідно вирішити питання про невідкладні заходи щодо децентралізації влади в регіонах. Якщо цього не відбудеться, то в.о. центральної київської влади увійдуть в світову історію як ті, хто не тільки скоїли військові злочини, знищуючи інакомислення в Україні, але й зменшили територію нашої багатостраждальної Батьківщини», - підкреслив Добкін.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

288