Всій Україні зараз важливо включитися у підтримку жителів південного сходу. Про це заявила Наталія Королевська.

«Вся політична мішура, пов'язана з проведенням референдумів на сході, залишилася позаду, і тепер найголовніше - допомогти простим людям Донбасу вирішити їхні проблеми, які найчастіше пов'язані з виживанням. Тому потрібно спільно прокласти «дорогу життя» до тих, кому зараз непросто і хто опинився сам на сам з проблемами. Цим ми покажемо, що в нашій країні немає своїх і чужих, а є громадяни України», - сказала вона.

Королевська закликала жителів всієї країни проявити участь і використовувати наявні у них можливості для того, щоб допомогти нагодувати нужденних, вилікувати поранених, поховати загиблих.

«У зоні конфлікту люди не можуть купити найнеобхідніше. Закінчуються хліб і продукти харчування. У цій ситуації не можна стояти осторонь і просто спостерігати. Потрібно зробити все, щоб врятувати наших співвітчизників і надати їм необхідну підтримку», - підкреслила вона.

На переконання Королевської, політики своїми необдуманими діями посіяли розбрат серед українців, унаслідок чого брат пішов на брата. Десятки українців загинули, сотні отримали поранення, а в лікарнях не вистачає елементарних коштів для надання допомоги постраждалим.

У зв'язку з цим Інститут соціального захисту громадян, співзасновником якого є Королевська, бере активну участь у підтримці жителів східного регіону. Так, у лікарні Краматорська і Слов'янська були передані ліки та засоби догляду за хворими, із санаторію у Слов'янську евакуйовані інваліди-спинальники, а самотні люди, які потребують соціального супроводу, перевозяться в лікарні Донецька.

Нагадаємо, після зняття своєї кандидатури з виборів Королевська вирішила спрямувати всі кошти, зібрані на виборчу кампанію, на допомогу потерпілим на південному сході і тим, хто мешкає в зоні конфлікту.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

203