Глава Тимчасової слідчої комісії Верховної Ради України з розслідування обставин загибелі Олександра Музичка, позафракційний народний депутат Юрій Дерев'янко просить продовжити роботу ТСК до 6 червня.

Під час Погоджувальної ради Дерев'янко нагадав, що попередній звіт ТСК мав розглядатися не пізніше 21 квітня, але у зв'язку з недостатньою кількістю депутатів у сесійній залі ВР не змогла проголосувати за продовження роботи ТСК, повідомляє «УНІАН».

«Слідство триває, наразі Генеральною прокуратурою замовлено величезну кількість експертиз в рамках кримінального провадження, і тому сьогодні неможливо зробити жодного висновку, але нам важливо розблокувати роботу комісії, щоб ми могли продовжувати працювати», - сказав депутат і додав, що роботу комісії пропонується продовжити до 6 червня.

Він закликав поставити відповідне питання на голосування найближчим часом.

Нагадаємо, ТСК Верховної Ради з розслідування обставин загибелі Музичка була утворена 28 березня 2014 р. На роботу ТСК загалом відводилося два місяці. Передбачалося, що Тимчасова слідча комісія підготує і подасть на розгляд Верховної Ради звіт про виконану роботу не пізніше 25 квітня 2014 року. 24 квітня роботу ТСК з розслідування обставин загибелі Музичка вже пропонували продовжити до 6 червня.

Керівника «Правого сектору» в Західній Україні Олександра Музичка, також відомого як Сашко Білий, застрелили в ніч з 24 на 25 березня біля Рівного.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

159