В Україні до влади повинні приходити не гроші, а люди. Про це заявила кандидат у президенти України Ольга Богомолець під час першого заняття Школи патріотів «Нові лідери єдиної країни». З цією метою вона і підтримала проведення таких тренінгів - тільки на першому занятті вдалося зібрати понад 1000 громадських лідерів з усіх регіонів України. Разом вони працюють над однією метою - побудувати гідну, справедливу і мирну країну.

У той же час, за словами Богомолець, основне завдання Школи - не тільки знайти спеціалістів. «Професійних людей в Україні багато, а нам треба знайти чесних, моральних, відданих людей, які готові відкласти свої меркантильні інтереси і стати державними, не політичними діячами. Політика сьогодні набридла всім», - зазначила вона.

Тому Богомолець пропонує сформувати нову систему політичного представництва: «Нам потрібно створити систему соціальних ліфтів, коли людина з будь-якого маленького містечка, села, якщо вона лідер і патріот, зможе стати депутатом районного, обласного рівня, зможе стати депутатом Верховної Ради».

Кандидат у президенти впевнена, що присутні на занятті люди, з різними політичними і життєвими поглядами, світоглядом, релігією, які говорять різними мовами, зможуть стати ядром нової державотворчої сили.

«З них ми створимо кістяк нової політичної сили, яка піде на парламентські вибори. У першій двадцятці будуть молоді лідери, які готові взяти на себе відповідальність за майбутнє країни», - стверджує Богомолець.

Перший тренінг Школи патріотів відбувся в будівлі виставкового центру Києва.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

204