Центральна виборча комісія не може скасувати реєстрацію кандидатом у президенти Зоряна Шкіряка, тому у виборчому бюлетені залишається 21 кандидат на пост президента. Про це заявив заступник голови ЦВК Андрій Магера сьогодні на прес-конференції.

«Ви знаєте, що один із кандидатів у президенти заявив про те, що він просить виборців не голосувати на його підтримку на виборах президента. Це - кандидат на пост президента Зорян Шкіряк. На жаль, далі пішла недостовірна інформація, що хтось знявся з виборів. Ще раз хочу наголосити - після 2 травня стосовно нікого з кандидатів у президенти не може бути прийнято рішення про скасування реєстрації. Це може стосуватися будь-якого без винятку кандидата на пост президента», - підкреслив Магера, повідомляє «УНІАН».

Він зазначив, що 21 кандидат на пост президента залишається у виборчому бюлетені, і виборці мають можливість обрати когось із них.

Як повідомляв ForUm, кандидат у президенти України Зорян Шкіряк заявив, що просить виборців не враховувати його кандидатуру під час голосування на виборах глави держави 25 травня.

Раніше Центральна виборча комісія скасувала реєстрацію Наталії Королевської та Олега Царьова кандидатами на пост президента України.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

157