Інформація про можливий замах на кандидата в президенти додає харизми цьому політику. Таку думку в коментарі Forum'у висловив голова Інституту української політики і Фонду «Українська політика» Кость Бондаренко.

«Юлія Володимирівна Тимошенко - харизматичний лідер. Якщо є харизматичний лідер, є хтось, хто втілює певне зло, а також той, хто бажає цього лідеру зла. Наприклад, на Фіделя Кастро зазіхали понад 100 разів... А, як правило, будь-яка інформація про замах, про бажання позбавити життя того чи іншого політика - лише додає йому харизми», - сказав він.

Також експерт зазначив, що складно спрогнозувати, чи буде педалюватися тема загрози життю і здоров'ю Тимошенко в останні тижні перед президентськими виборами. «Складно сказати. Але якщо б я знав, що існує загроза замаху, то, як добропорядний громадянин, повідомив би про це в правоохоронні органи. Але я не виключаю, що політики можуть використовувати теми замахів, небезпеки для життя і здоров'я. Ми вже бачили інформацію про Олега Ляшка, якого нібито викрали. Не здивуюся, якщо за нею стоять не чужі йому люди», - пояснив Бондаренко.

Юлія Артамощенко,

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

129