Ситуація з розподілом власності в Україні нагадує початок 1990-х років. Таку думку в коментарі Forum'у висловив президент аналітичного центру «Політика» Ігор Попов.

«Загалом сьогодні ситуація в економіці, ситуація з розподілом власності та рейдерством нагадує початок 1990-х років, коли рішучі люди, які готові приймати ризикові рішення, нарощували капітал в рази, а то і в десятки разів на тиждень. Сьогодні для деяких людей з'явилася можливість згадати молодість, прокрутити швидкі ризикові схеми, аби збільшити капітал й отримати нову власність», - заявив він.

Також, коментуючи думку, що в Донецькій області немає місцевої влади,чим намагається скористатися Дніпропетровський губернатор, використовуючи Нацгвардію для отримання контролю, наприклад, над підприємствами Ріната Ахметова, Попов сказав: «Ігор Коломойський зараз позитивно сприймається суспільством, звичайно, він може розраховувати, що суспільство пробачить, якщо його звинуватять у відбирання власності або в отриманні акцій інших державних підприємств».

Юлія Артамощенко,

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

130