Низькі рейтинги - серйозна загроза для Юлії Тимошенко. Таку думку в коментарі Forum'у висловив президент аналітичного центру «Політика» Ігор Попов.

Зокрема, Попов поділяє думку, що для Тимошенко тема замаху - свого роду «коник» у критичних ситуаціях. «Була заява Управління держоргани, що є оперативна інформація про можливі замахи на декількох кандидатів. У тому числі звучало прізвище Тимошенко. Ситуація з безпекою кандидатів в Україні напружена. Цю інформацію потрібно брати до уваги, посилювати охорону. Але якщо розцінювати ситуацію з технологічної, політтехнологічної точки зору, то звичайно, загрози Юлії Володимирівні - це низькі рейтинги», - зазначив він.

Політолог нагадав, що рейтинговий розрив між Тимошенко і Порошенком дуже великий. «І тільки радикальні події, кроки, зможуть переломити ситуацію», - вважає експерт.

«Більш того, останнє телефонне опитування компанії GFK показало, що Тимошенко відстає. І щоб гарантувати собі хоча б вихід у другий тур, їй потрібні неординарні кроки, тема замахів, псевдозамахів може виникнути», - прогнозує Попов.

Нагадаємо, Служба безпеки України надіслала офіційне повідомлення Управлінню державної охорони, яке здійснює охорону Юлії Тимошенко як кандидата на пост президента України, про загрозу її життю, заявила прес-секретар Тимошенко Марина Сорока.

Юлія Артамощенко,

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

136