Державна прикордонна служба розподілила кошти з благодійного рахунку між прикордонниками, передислокованими з території Автономної Республіки Крим на материкову частину України.

Як повідомляє прес-служба відомства, загальна сума надходжень благодійної фінансової допомоги військовослужбовцям та членам їхніх сімей від громадян станом на 8 травня становить 2 мільйони 702 300 гривень.

«Кошти розподілялися з урахуванням реальних потреб кожного військовослужбовця та членів їхніх сімей. Зокрема, враховувалася кількість членів сім'ї, наявність у родині дітей зі слабким здоров'ям і т.д. Всього на виплату прикордонникам зараз розподілили 2 млн 129 тис. грн», - йдеться в повідомленні.

Також з отриманих внесків були виділені кошти в сумі 82 500 гривень для забезпечення харчування членів сімей військовослужбовців, які були виведені з Криму і зараз тимчасово проживають у санаторії Держприкордонслужби «Аркадія» в Одесі.

У відомстві зазначили, що крім перерахованих благодійних коштів до Держприкордонслужби України від громадян та організацій надходила і матеріальна допомога: продукти харчування, предмети побуту та особистої гігієни, елементи захисту й одягу та ін.

«Всього в грошовому еквіваленті вартість наданої матеріальної допомоги становить близько 7,5 мільйонів гривень», - повідомили в прес-службі.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

125