Трьох військовослужбовців, які дезертирували з військової частини, розташованої в с. Чабанка Комінтернівського району Одеської області, затримали в Миколаївській області.

Як повідомляє відділ зв'язків з громадськістю Управління МВС України в Одеській області, у них вилучено автоматичну зброю і боєприпаси.

«Завдяки своєчасно вжитим оперативно-розшуковим заходам та діям співробітників органів внутрішніх справ області, співробітникам оперативних служб Державтоінспекції втікачі були затримані на території Миколаївської області», - йдеться в повідомленні.

Перед цим вони скоїли розбійний напад на автозаправну станцію.

Як повідомляв ForUm, 11 травня в період часу з 04:00 до 09:00 з військової частини, розташованої в с. Чабанка Комінтернівського району, здійснили втечу троє військовослужбовців, заволодівши при цьому трьома одиницями автоматичної зброї (автомат АКС-74) та боєприпасами до неї. Погрожуючи фізичною розправою місцевому жителю, дезертири заволоділи його транспортним засобом і намагалися залишии територію Одеської області. Правоохоронцями було введено оперативний план «Сирена».

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

102