Пропонуємо Вам вибрані цитати українських політиків з 2 по 9 травня.

«Це крок у безодню для цих регіонів. Це самознищення, це ейфорія, яка може призвести до дуже складних наслідків», - в.о. Президента України, голова ВР Олександр Турчинов про наслідки проголошення незалежності Донбасу.


«Володимире Володимировичу, торгувати повітрям якось не до лиця вам, як президентові великої країни», - прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк про заяву президента РФ Володимира Путіна, в якій він закликав представників південного сходу відкласти запланований на 11 травня референдум.

«У країні пожежа. Коли в будинку пожежа, то не б'ють пожежника, а гасять пожежу, а вже після цього розбираються, хто і як працював», - нардеп, кандидат у президенти Петро Порошенко про ідею усунути Олександра Турчинова від посади в.о. Глави держави, голови ВР.

«Потрібні люди дії, жорсткі люди, які розмовлятимуть із тими, хто з кулеметами та автоматами, мовою тією ж, а соплі жувати нікому не треба», - народний депутат від «УДАРу» Сергій Куніцин про необхідність змінити главу МВС.

«Проаналізуйте, що зараз відбувається в Криму. Це страшно, це реально страшно. Ви розумієте, це випалена земля», - кандидат у президенти України Юлія Тимошенко про ситуацію в Криму після анексії Росією.

«Заради того, щоб у країні був порядок і не гинули люди, я готовий об'єднуватися хоч з чортом лисим, хоч з Бабою-Ягою», - кандидат у президенти Михайло Добкін про те, з ким готовий об'єднатися заради миру в Україні.

«Нам не потрібен «ведучий» Верховної Ради, нам потрібен президент країни, який очолить антитерористичну кампанію», - народний депутат від партії «УДАР» Сергій Каплін про ініціативу зняти з посади в.о. Президента, голови ВР Олександра Турчинова.

«Це той самий фейковий процес для легітимізації процесу ослаблення української влади, української держави, розколу України», - нардеп, кандидат у президенти Петро Порошенко про призначені на 11 травня в Луганській та Донецькій областях референдуми.

«У нас граються в Донецьку республіку, але це фейк такий, як каже молодь...», - глава Донецької облдержадміністрації Сергій Тарута про самопроголошену Донецьку народну республіку.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

766