Урочисті заходи, присвячені 69-й річниці перемоги у Великій Вітчизняній війні, у Києві пройшли мирно, ситуація в столиці загалом спокійна, зазначають у столичному главку міліції.

«У принципі всі заходи пройшли спокійно. Було кілька інцидентів, зокрема, пожежа біля Київського телецентру, але поки невідомо, як це буде кваліфіковано», - повідомили в прес-службі ГУМВС України в Києві.

Ще один інцидент, за інформацією столичного главку, - автомобіль з бронежилетом, номерними знаками і двома автоматними магазинами біля місця проведення урочистих заходів у Парку Слави, повідомляє «Інтерфакс-Україна».

Крім того, як розповіли у міліції Києва, в Дніпровському районі під автомобіль було покладено легкозаймисту речовину. Наразі правоохоронці з'ясовують, хто і з якою метою це зробив.

«Дрібні правопорушення, звичайно ж, є, але вони є і в будь-який час», - додали в главку.

Разом із тим, у прес-службі наголосили, що співробітники міліції продовжують у посиленому режимі забезпечувати правопорядок, оскільки на вулицях центру столиці досить велика кількість людей, а ввечері очікується святковий салют.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

280